Beleef de zomer!

Na twee jaar zijn de corona-beperkingen in veel landen ingetrokken of sterk afgezwakt. Dus kunnen we onbezorgd op vakantie! Waar gaat u naartoe nu het weer kan? Een verre bestemming? Of heeft u de afgelopen jaren juist ontdekt dat er in Nederland nog zo veel te ontdekken is?

Groene auto met koffers op het dak geparkeerd op het strand

Wat uw plannen ook zijn en waar u ook naartoe gaat, we hopen dat u een heerlijke zomer zult beleven. Om u te helpen bij de voorbereiding, hebben we weer nuttige en interessante informatie voor u verzameld.

Vakantie over de grens? Wees goed voorbereid!

Laat uw paspoort of ID-kaart nooit zomaar kopiëren!

De populairste vakantiebestemmingen van 2022

Zeven tips voor op de camping

Oost west, thuis best

Hoe fijn het ook is om op vakantie te zijn, u heeft uiteindelijk maar één thuis. En dat wilt u natuurlijk zo gezellig, comfortabel en netjes mogelijk houden. De zomer is een ideale periode om een paar klusjes aan te pakken. Klaar met werken? Dan is het tijd om heerlijk te relaxen in de tuin of op het balkon.

Vijf typische zomerklussen in en om het huis

Drie toffe tuinmeubeltrends

Lekker en verantwoord barbecueën

Zo voorkomt u zomerbrand

Lekker eropuit

De zomer is ook een heerlijk seizoen om eropuit te gaan. Lekker fietsen of varen, bijvoorbeeld. Of de zee opzoeken om te zwemmen, te wandelen of te zonnen. Maar hoe doe je dat laatste in ons overvolle landje? Wij hebben wat suggesties voor u.

Zo plant u de mooiste fietstochten en -tochtjes

Verkoeling zoeken op het water

Waar kun je nog rustig naar het strand?

Vijf leuke zomeractiviteiten voor de kinderen (en uzelf, natuurlijk)

We wensen u een fijne vakantie!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag